o nama

Proinstal Škarec

Optimalan izbor.

Ambiciozan tim željan novih izazova trudi se iste savladati uz uvijet da poštuje osnovna staromodna načela, poštenje i čist obraz. Svakodnevna misija je pružiti što veće zadovoljstvo cijenjenim korisnicima u obliku optimalne ponude cijene i kvalitete artikala ili usluge. Naša suradnja sa preko 3000 zadovoljnih korisnika proizvoda i usluga pokazuje da uspijevamo. Podrška i povratne informacije korisnika naših usluga i proizvoda najveće je zadovoljstvo i smisao našeg poslovanja.

3000

Zadovoljnih korisnika Proinstal proizvoda i usluga

+2000

Proinstal aparata svakodnevno savladava izazove svojih korisnika.

4.98/5

Recenzije

“Kvaliteta aparata koji vas neće iznevjeriti.”

Iskoristite naše pogodnosti

 

✅ 5-godišnje jamstvo na aparate za zavarivanje i rezanje

Uz osnovno jamstvo od 24 mjeseca koje dobivate u cijeni proizvoda naši kupci mogu produžiti jamstvo za sljedeću godinu , sljedeće dvije godine ili sljedeće 3 godine godine uz nadoplatu. Dodatno jamstvo ne mora se kupiti kod kupnje aparata. Može se produžiti prije isteka važećeg jamstvenog roka.

✅ Korisnička podrška

Naša telefonska korisnička podrška sa zadovoljstvom će Vas upoznati sa mogućnostima proizvoda i načinom korištenja i pobrinuti se da otkloni sve Vaše nejasnoće.

✅ Osnovna obuka za početnike u našem prostoru

Željeli bi se upustiti u kupovinu aparata za zavarivanje ali niste sigurni hoćete li moći savladati praktične izazove koji stoje ispred Vas? Ne brinite jer mi Vam nudimo osnovnu obuku nakon koje ćete sami moći usavršavati rad i koristiti aparat za Vaše potrebe.

✅ Vlastiti  Servis i popravak uređaja unutar 3 radna dana ili opskrba zamjenskim uređajem

U slučaju potrebe za servisom kvar otklanjamo u roku 3 radna dana. U slučaju nemogućnosti popravka u roku dobivate zamjenski uređaj.

✅ Zajamčena opskrba rezervnim dijelovima za sljedećih 7 godina.

Opskrbili smo naše skladište rezervnim dijelovima kako bi Vas bezbrižno mogli opskrbiti u eventualnim potrebama sljedećih 7 godina. 

✅ Mogućnost povrata u roku 14 dana

Željeli bi naručiti aparat ali niste sigurni hoće li zadvoljavati vaše potrebe? Ne brinite jer osigurana Vam je mogućnost povrata u roku 14 dana. Ukoliko se nakon testiraja odlučite vratiti aparat vraćamo Vam puni iznos u roku 3 radna dana nakon povrata. Uvjet je da se na proizvodu ne vide tragovi korištenja kao što je oštećen, ogreban ili prašnjav proizvod. Pročitajte više u jamstvenim uvjetima.

✅ Mogućnost testiranja svih proizvoda u našem prostoru

Kada se nudi kvalitetan, povoljan proizvod, a uz to sadrži toliko navedenih benefita velik dio kupaca želi se osobno uvjeriti u ponuđeno prije kupnje. Mi to razumijemo i iz tog razloga biti će nam zadovoljstvo pružiti Vam priliku da isprobate željeni proizvod te nam uljepšate dan osmjehom na licu nakon testiranja.

Ciljevi za budućnost:

„Samo nebo je granica“ . Zadovoljstvo dosadašnjih korisnika naš je vjetar u leđa i temelj za budućnost na kojem niću nove inspiracije za korak naprijed.

– Ante Krešimir Škarec

potpis2

Naše usluge

  • Uvoz i prodaja aparata i opreme za zavarivanje i rezanje prema zahtjevima Proinstal branda
  • Servis aparata i opreme za zavarivanje
  • Uslužno zavarivanje i CNC rezanje metala
  • Punjenje boca plinovima
  • Servis i održavanje električnih i termotehničkih instalacija u objektima